Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

02.09.2021

Gratis

RES Brasschaat 2021

 

 

!!! NOTA INSCHRIJVINGEN !!! – TOT EN MET WOENSDAG 25 AUGUSTUS 2021 ZIJN DE INSCHRIJVINGEN EXCLUSIEF VOOR GENODIGDEN VAN DE SPONSOREN.  (OM IN TE SCHRIJVEN GEBRUIK JE HET E-MAILADRES WAAROP JE DE MAIL ONTVING!) 

VANAF 26 AUGUSTUS WORDEN DE RESTERENDE PLAATSEN OPNIEUW OPEN GEZET VOOR HET HELE NETWERK. HOUD DUS ZEKER DEZE PAGINA IN HET OOG !!  

 

 

Beste,

De Raad van bestuur van RES vzw (The Real Estate Society), de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, en de gelegenheidssponsors Westhoek, Builprom, Vanderstraeten, Mertens Vastgoed, M2 architecten en GSJ Advocaten, heeft het genoegen U uit te nodigen op het RES Café Brasschaat op donderdag 2 september 2021 vanaf 19h00.

LOCATIE
The Mansion of Dragons
Gemeentepark 12
2930 Brasschaat

INSCHRIJVEN
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon).   Niet ingeschreven = geen toegang ! Het aantal inschrijvingen is beperkt.

CONCEPT
Het RES-café zal georganiseerd worden volgens de  wettelijk geldende COVID-maatregelen. Dit wil zeggen dat u een geldig Covid Safe Ticket moet kunnen presenteren aan de inkom. Indien u niet in het bezit bent van een Covid-Safe test of negatieve PCR test (max 48 uur oud) zal u geen toegang kunnen krijgen tot het event!

Wij hopen U van harte te mogen verwelkomen !

Het RES-bestuur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
2.09.2021
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

RES

Locatie

The Mansion of Dragons
Gemeentepark 12
Brasschaat, 2930
+ Google Maps