MRE Opleiding

Vastgoed vormt een belangrijk onderdeel van onze fluctuerende economie. Zoals alle sectoren is de vastgoedsector onderhevig aan veel veranderingen, mede door de snel evoluerende samenleving, grijpen er enorme ontwikkelingen plaats op een zeer korte tijd.
Beheersing en kennis van deze nieuwe tendensen in een competitieve vastgoedwereld van actoren met uiteenlopende belangen, vereist een voortgezette gespecialiseerde opleiding op academische niveau.

 

 

 

 De opleiding Executive Master in Vastgoedkunde (MRE) van de Antwerp Management School geeft een stevige academische onderbouw met link naar de praktijk : de opleiding combineert uitdieping en verbreding van kennis met praktische vaardigheden in de vastgoedsector. Het volgen van deze opleiding zal een onmiskenbare stempel drukken op denken en doen in termen van besluitvorming en het maken van strategische keuzes. De opleiding is gespreid over twee jaar en richt zich tot universitaire vastgoedprofessionals met minstens drie jaar ervaring in de vastgoedsector.

Meer info kan je vinden op: antwerpmanagementschool.be

MRE Roadshow 2021

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma (Executive Master in Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld ? Schrijf je dan in voor een van onze online infosessies!

De programmaleiding zal je alle relevante informatie geven over het MRE-programma. Bovendien nodigen we per infosessie een gastspreker uit (MRE-alumnus/student) die vanuit zijn/haar professionele achtergrond de ervaring en de toegevoegde waarde van MRE zal delen. 

Kijk hier voor de verschillende data die mogelijk zijn.

AMS_MRE_banner_Square_V1