Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

13.10.2022

Gratis

RES Café – 4 Fonteinen

Beste,

De Raad van bestuur van RES vzw (The Real Estate Society), de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, en gelegenheidssponsor Matexi nodigen u graag uit voor het REScafé op donderdag 13 oktober 2022 in Vilvoorde.

U bent welkom vanaf 19u00. Ontmoet uw collega’s uit de sector bij een hapje en een drankje aan de Vilvoordse waterkant, in het project ‘4 Fonteinen’. We ontvangen jou in De Kruitfabriek, de bruisende hotspot van de nieuwe stadsbuurt.

Praktisch

Datum – 13 oktober 2022, 19u00 – 23u00: Warme ontvangst + netwerkdronk + hapjes
Locatie – De Kruitfabriek, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde

Er is beperkte parkeergelegenheid op de Steenkaai. Er is ook een openbare parking “4 Fonteinen” op de site, Schaarbeeklei 344, 1800 Vilvoorde. Vanuit daar is het kort wandelen tot aan De Kruitfabriek.

Inschrijving

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon).  Bent u nog geen RES lid? Word eerst lid en vervolgens kunt u zich inschrijven voor het event. Het RES café zal georganiseerd worden volgens de wettelijk op dat moment geldende COVID-maatregelen. Indien u na inschrijving toch verhinderd zou zijn om te komen, gelieve u dan uit te schrijven door het sturen van een mail naar info@res-vzw.be

 

Met dank aan onze sponsor:

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
13.10.2022
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

RES

Locatie

De Kruitfabriek
Steenkaai 44D
Vilvoorde, Vilvoorde 1800 België
+ Google Maps