Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

08.02.2024

€25,00 – €356,95

RES Quiz 2024

RES vzw samen met de gelegenheidssponsors, BLSC, Ceusters*, GSJ* advocaten, Kairos – BAM Interbuild en Cores Development* nodigen u van harte uit op een nieuwe editie van de RES Quiz in het schoonste museum van Antwerpen.  Naar goede gewoonte gaat de volledige opbrengst van dit event integraal naar het goede doel.

PRAKTISCH

Datum – Donderdag 8 februari 2024
Teams – We spelen opnieuw in teams van maximaal 5 personen.
Locatie – KMSKA Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen, Leopold De Waelstraat 2, 2000, Antwerpen

AGENDA

Vanaf 16u: Vrij museumbezoek KMSKA
18u30: Ontvangst met broodjes en een welkomstdrankje
19u15: Voorwoord RES vzw en voorstelling goed doel
19u30: Stipte start quiz
22u00: Einde quiz & prijsuitreiking
23u00: Einde avond

Het winnende team wordt in de bloemetjes gezet. Ook de leukste “Quiz ploegnaam” krijgt een eervolle vermelding.

INSCHRIJVINGEN & DEELNAMEVERGOEDING 

De RES Quiz is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Inschrijven is evenwel noodzakelijk via onderstaande link, u geeft meteen uw ploegnaam en de 5 deelnemende teamleden op. Opgelet! De plaatsen zijn beperkt.  

Deelnamevergoeding: €295 (excl. BTW) per team  (inclusief welkomstdrankje en broodjes). 

De inschrijvers van de RES quiz genieten van een voordeeltarief van 10 euro in plaats van 20 euro om het KMSKA te bezoeken.  Er is voor elk van de 5 ploegleden automatisch een ticket inbegrepen in de deelnamevergoeding voor een bezoek op de dag van de RES Quiz vanaf  16u.

OPGELET: De integrale opbrengst van de RES quiz  is ten voordele van Casa Callenta, een inloophuis voor mensen die met kanker worden geconfronteerd. Consumpties zijn betalend deze avond en alle opbrengst wordt aan deze vzw geschonken.

Via onderstaande link kan u ook meteen al drankkaarten voor uw ploeg aankopen aan €25 per stuk (incl. BTW) . De aangekochte drankkaarten zullen per ploeg klaarliggen aan de kassa op de avond zelf, zo hoeft u niet meer aan te schuiven en kan alles meteen per factuur worden afgerekend. Op het event zelf kunnen nog bijkomende drankkaarten gekocht worden met Payconic. Echter zal het niet mogelijk zijn hier een factuur voor te ontvangen. Drankkaarten kunnen na inschrijving en tot 2 dagen voor de quiz nog los worden bijbesteld op de website van RES vzw.

Indien u een factuur wenst, gelieve deze NA betaling per email en met uw volledige facturatie gegevens (firmanaam, adres, …) aan te vragen op info@res-vzw.be. Na ontvangst van uw betaling bezorgen we u dan uw factuur.Met dank aan onze sponsors:Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
8 februari
Tijd:
18:30 - 23:00
Kosten:
€25,00 – €356,95

Organisator

RES

Locatie

KMSKA
Leopold de Waelplaats 1
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps