Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

09.06.2022

RES Garden Party

De Raad van bestuur van RES vzw (The Real Estate Society), de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, en de gelegenheidssponsors Avantgarden, BVI.EU, Interalu, Studiebureau RVR en Tricks for Bricks nodigen u graag uit voor de RES Garden Party op donderdag 9 juni 2022 te Wijnegem.

Een mooie gelegenheid om met uw collega’s uit de sector bij te praten bij een hapje en een drankje in een prachtige groene omgeving.

LOCATIE & PLANNING

U bent van harte welkom vanaf 19u00 in de tuin van Avantgarden te Wijnegemhof 1 in Wijnegem.

De parking is voorzien op de weide aan de ingang van Wijnegemhof aan de Wijnegemsteenweg.  De voorziene shuttledienst pikt u op aan de ingang van de parking en brengt u in stijl naar de Garden Party. De laatste shuttle naar de parking is voorzien om 23u30.

INSCHRIJVEN

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon).  Bent u nog geen RES lid? Word eerst lid en vervolgens kunt u zich inschrijven voor het event. De RES Garden Party zal georganiseerd worden volgens de wettelijk op dat moment geldende COVID-maatregelen.

Het event is gratis toegankelijk maar we stellen het op prijs dat wanneer u na inschrijving toch verhinderd zou zijn, u zich uitschrijft door het sturen van een mail naar info@res-vzw.be.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op donderdag 9 juni te Wijnegem

Het volledige RES-team en het team van Avantgarden, BVI.EU, Interalu, Studiebureau RVR en Tricks for Bricks.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
9.06.2022 @ 19:00
Einde:
10.06.2022 @ 01:00

Organisator

RES

Locatie

Avantgarden
Wijnegemhof 1
Wijnegem, 2110 België
+ Google Maps