Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

01.12.2022

RES Café Sint-Pieters-Woluwe

Beste,

De Raad van bestuur van RES vzw (The Real Estate Society), de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, en gelegenheidssponsors Herpain en Takenaka nodigen u graag uit voor REScafé op donderdag 1 december 2022 in Sint-Pieters-Woluwe. U bent welkom vanaf 19u00. Ontmoet uw collega’s uit de sector bij een hapje en een drankje in een prachtige bruisende omgeving.

Praktisch

Datum – 1 december 2022, vanaf 19u00
Locatie – Le Vignoble, Avenue de Tervuren 368 – 1150 Woluwé-Saint-Pierre

Inschrijving

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon).  Bent u nog geen RES lid? Word eerst lid en vervolgens kunt u zich inschrijven voor het event. Het RES café zal georganiseerd worden volgens de wettelijk op dat moment geldende COVID-maatregelen.Indien u na inschrijving toch verhinderd zou zijn om te komen, gelieve u dan uit te schrijven door het sturen van een mail naar info@res-vzw.be.

Met dank aan onze sponsors:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
1.12.2022
Tijd:
19:00 - 23:00

Organisator

RES

Locatie

Le Vignoble
Avenue de Tervuren 368
1150 Woluwé-Saint-Pierre, België
+ Google Maps