Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

01.07.2021

RES-café Kunst aan de Stroom (KAS)

Zoals jullie allen hebben gehoord zijn er eindelijk versoepelingen, waardoor het normale leven zich weer op gang kan trekken. De Raad van bestuur van RES vzw, de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, en gelegenheidssponsor IMMPACT nodigen u graag uit voor REScafé op donderdag 1 juli 2021 in Antwerpen. U bent welkom vanaf 19u30.

LOCATIE
Het REScafé gaat door in KAS (Kunst Aan de Stroom) op Linkeroever, Wandeldijk 32, 2050 Antwerpen. Er is gemakkelijk openbare parkeergelegenheid aan de Gloriantlaan. Vanuit daar is het kort wandelen via de pittoreske Wandeldijk aan Sint-Annastrand tot aan het REscafé.

CONCEPT
De gasten worden verwelkomd en aan de tafel gezet voor een hapje en een drankje. Dit gebeurt volgens de geldende corona maatregels.

INSCHRIJVEN
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon).   Niet ingeschreven = geen toegang ! Het aantal inschrijvingen is beperkt.

De pré-inschrijvingen, enkel voor alumni gaan van start via de website op dinsdag 22 juni 2021.  Donderdag 24 juni 2021 starten de inschrijvingen voor het hele netwerk.  Uiterste datum van inschrijving is zondag 27 juni tenzij het maximumaantal vroeger bereikt is. Indien u na inschrijving toch verhinderd zou zijn om te komen, gelieve u dan uit te schrijven via de website. Inschrijvingen gebeuren enkel via onze website, niet per mail.

Er zal aan de inkom een strikte controle zijn en personen die niet ingeschreven zijn, zullen geen toegang krijgen.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen !

Het volledige RES-team

Gegevens

Datum:
1.07.2021
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
Gratis

Organisator

RES-Immpact

Locatie

KAS, Kunst aan de Stroom
WAndeldijk 32
Antwerpen, Antwerpen 2050 België
+ Google Maps

Voor dit event geldt een beperkte toegang.
Log in om te bekijken of je toegang hebt tot dit event.