Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

21.04.2022

Gratis

RES Café Herent

 

De Raad van bestuur van RES vzw (The Real Estate Society), de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, in samenwerking met de gelegenheidssponsors  Under the Roof , Immo Liv’it en COMODO Architecten nodigen u graag uit voor het RES-café op donderdag 21 april 2022 te Herent, Veltem-Beisem.

LOCATIE
Het REScafé vindt plaats in Bar Vital, gelegen in de oude melkfabriek ‘Vitalac’ te Herent. De Vitalac-site is tijdelijk ingericht als een pop-up eventlocatie met winter- en zomerbar in een uniek en industrieel karakter.
Parkeren kan op het voorliggende plein of op het naastgelegen perceel.

REScafé @ Bar Vital
Pastorijstraat 5
3020 Herent

Shuttledienst : U kan uw auto parkeren in de Kroonstraat 180 te Veltem en de shuttle-dienst brengt u tot aan de feestlocatie

PLANNING
19u- 23u: warme ontvangst met netwerkdrink

INSCHRIJVEN
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon). Het RES-café zal georganiseerd worden volgens de  wettelijk op dat moment geldende COVID-maatregelen.

Indien u na inschrijving toch verhinderd zou zijn om te komen, gelieve u dan uit te schrijven door het sturen van een mail naar info@res-vzw.be.

Wij hopen U van harte te mogen verwelkomen !

Het volledige RES-team en het team van Under the Roof, Comodo Architecten en Immo Liv’it

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
21.04.2022
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

RES

Locatie

Bar Vital
Pastorijstraat 5
Herent, 3020
+ Google Maps