Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

16.05.2024

Gratis

RES CAFE BRUSSEL 2024

De Raad van bestuur van RES vzw (The Real Estate Society), de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, en gelegenheidssponsors BPI Real Estate, BPC en CFE nodigen u graag uit voor RES café op donderdag 16 mei 2024 in WoodHub, hun nieuwe hoofdzetel in Brussel. U bent welkom vanaf 18u30.

WoodHub is een state-of-the-art kantoorgebouw, dat laag energieverbuik en duurzame materialen combineert met een bijzondere aandacht voor het welzijn van de gebruikers. De combinatie van hout en beton en het grote atrium zorgen voor een unieke beleving tijdens dit REScafé.

Praktisch

Datum – 16 mei 2024 vanaf 18h30

Locatie – WOODHUB, Edmond Van Nieuwenhuyselaan 30, 1160 Brussel

Programma

18u30 – 23u00: Warme ontvangst + netwerkdrink & hapjes

Inschrijving

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon).  Bent u nog geen RES lid? Word eerst lid en vervolgens kunt u zich inschrijven voor het event.Indien u na inschrijving toch verhinderd zou zijn om te komen, gelieve u dan uit te schrijven door het sturen van een mail naar info@res-vzw.be.

Met dank aan onze sponsors:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
18:30 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

RES – BPI

Locatie

Woodhub
Edmond Van Nieuwenhuyselaan 30
Brussel, 1160 België
+ Google Maps