Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

01.09.2022

Gratis

RES Brasschaat 2022

De Raad van bestuur van RES vzw (The Real Estate Society), de vereniging van de Alumni Masters in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School, en de gelegenheidssponsors Westhoek, Builprom, Vanderstraeten, Mertens Vastgoed, M2 architecten en GSJ Advocaten, heeft het genoegen U uit te nodigen op het RES Café Brasschaat op donderdag 1 september 2022 vanaf 19h00.

LOCATIE

The Mansion of Dragons
Gemeentepark 12
2930 Brasschaat

INSCHRIJVEN

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximaal 1 inschrijving per persoon).  Bent u nog geen RES lid? Word eerst lid en vervolgens kunt u zich inschrijven voor het event. Het RES Café Brasschaat zal georganiseerd worden volgens de wettelijk op dat moment geldende COVID-maatregelen.

Het event is gratis toegankelijk maar we stellen het op prijs dat wanneer u na inschrijving toch verhinderd zou zijn, u zich uitschrijft door het sturen van een mail naar info@res-vzw.be.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op donderdag 1 september in Brasschaat

Wij hopen U van harte te mogen verwelkomen !

Het RES-bestuur & alle sponsors

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
1.09.2022
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

RES

Locatie

The Mansion of Dragons
Gemeentepark 12
Brasschaat, 2930
+ Google Maps