Laden Evenementen

19.10.2021

Citytrip Tel Aviv – Najaar 2021

Omwille van de grote onzekerheid door Covid-19, zijn wij helaas genoodzaakt om de city trip naar Tel Aviv voor 2020 te annuleren. Maar niet getreurd: de trip zal opnieuw ingepland worden in het najaar van 2021.

Hopelijk schrijven jullie dan terug massaal in!
__________________________________________________________________________________

Voor de 9de editie van de RES city trip reizen we naar het Midden-Oosten, meer bepaald naar TEL AVIV, of letterlijk vertaald de ‘Lenteheuvel’. Tel Aviv staat gekend als één van de meest liberale steden van het Midden-Oosten.

Tel Aviv is met 410.000 inwoners (3.850.000 totaal in de agglomeratie) de tweede meest bevolkte stad van Israël, na Jeruzalem met 849.780 inwoners.

Tel Aviv is qua architectuur van de jaren 30 het grootste openluchtmuseum ter wereld. Sinds 2003 staat ‘De witte stad’, zoals deze genoemd wordt, op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tijdens onze 4-daagse in Tel Aviv brengen we een (geleid) bezoek aan enkele nieuwe vastgoedontwikkelingen, krijgen we meer zicht op de trends binnen de vastgoedmarkt, en duiken we via een gegidste architectuurwandeling in het historische verleden van de stad – dit alles met de nodige toelichting van betrokken partijen en/of lokale actoren. En last but not least: ook het culinaire aspect en het bruisende nachtleven ontbreken uiteraard niet op het programma.

We logeren in het hotel LIGHTHOUSE by Brown Hotels Tel Aviv, een modern boutique hotel in het centrum van de stad en op 2 min. wandelafstand van het strand. Het hotel maakt deel uit van het befaamde & gerenoveerde Migdalor (“Lighthouse”) kantoorgebouw; de kamers bieden een panoramisch zicht op de stad of het strand. En als baken van The Lighthouse is er een heuse Sky Bar met spectaculaire zichten.

Gegevens

Begin:
19 oktober @ 07:00
Einde:
21 oktober @ 19:00

Locatie

Tel Aviv
Tel Aviv, Israël + Google Maps